Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen hallonvanilj

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Glassa med hemlagad glass.

Ingredienser

Instruktioner

Mixa frysta bär med smaksatt Kesella och den fräscha glassen är klar som i ett trolleri. Servera genast. Du kan variera med blåbär eller björnbär. Obs! För att det ska fungera måste bären vara frysta.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • bo9999 20 juli 2008

    Gott och lättlagat

  • Eriwkha 18 augusti 2011

    Så gott, så enkelt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.