Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen mockaparfaittårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Frusen mockaparfaittårta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Riv mandelmassan, rör i äggen och bred ut smeten i en form med löstagbar kant, ca 23 cm i diameter.
  2. Grädda i 175ºC ca 20 min. Låt kakan kallna. Blanda grädde, siktad kakao, kaffepulver och florsocker. Vispa tills det blir tjockt, rör i äggulan.
  3. Bred grädden över kakan i formen. Täck formen och ställ den i frysen i minst 3 timmar. Lossa formens kant. Garnera tårtan med flagad blockchoklad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • chokladcookie 24 oktober 2008

    Bakade denna till min systers födelsedag. God!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.