Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen punch

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

När du vill bjuda på något X-tra gott...bjud då på frusen punch!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa Milda vaniljvisp och Crème Bonjour färskost till fast konsistens i en skål. Smaksätt med punch.
  2. Häll blandningen i en form och ställ i frysen ca 4 timmar.
  3. Låt glassen stå i rumstemperatur 15-20 minuter före servering.
  4. Bjud färska eller tinade djupfrysta jordgubbar till och garnera med blad av citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.