- Serverar: 10-12 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Mycket saftig och god glutenfri morotstårta.
Lätt att göra och smakar himmelskt!
Lycka till, Njut!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa ägg och socker pösigt, med elvisp.
Rör ner olja och rivna morötter.
- Blanda mjölmixen med bakpulver, kanel, vaniljsocker.
Rör ner i ägg/morots blandningen.
- Smörj en form med avtagbar kant (ca 24 cm i diameter) och "bröa" med kokosflingor.
- Grädda i nedre delen av ugnen och i ca 40 minuter.
- Låt kakan kallna.
- Blanda apelsinsaft och florsocker och bred på kakan.
Strö över lite fint rivet eller hackat apelsinskal.
- Njut!
Publicerat den
23 april 2009
Liknande recept
Recept från www.maghalsa.se
Sponsrat
Skriv kommentar