Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfri persiko- och mandelkaka

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Frasig och helt ljuvligt god är denna kaka och lätt att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Vispa ägg och socker fluffigt. Vänd ner mandelmjöl, crème fraiche, rom och citronskal. Häll smeten i en väl smord ugnsform ca 30x40 cm, gärna med ett bakplåtspapper i botten.
  3. Skär persikorna i bitar och fördela dem över kakan. Låt den sedan mysa i ugnen i ca 45 minuter. Skär i bitar och servera, gärna med en klick vispad grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.