Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria spenat- och ostcrêpes

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Fyllda pannkakor är alltid gott och uppskattat! Här fylls de med spenat, keso och ost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Vispa mjölk och majsstärkelse. Tillsätt ägg och flytande smör. Grädda crêpen i smör, var noga med att röra i smeten mellan varven.
  3. Fyll dem med sköljd bladspenat, keso och riven ost. Rulla samman och lägg i en ugnsform. Toppa med riven ost. Gratinera mitt i ugnen i ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.