Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Granatäppelcider med calvados, kanel och stjärnanis

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

I dag finns granatäppeldryck att köpa i många mataffärer. Den passar perfekt som bas i en varm och mjuk ciderdryck med smak av kanel och stjärnanis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda granatäppeldryck, cider, kryddor och socker i en kastrull. Sjud på svag värme i cirka 15 minuter.
  2. Plocka bort kryddorna och häll i calvadosen.
  3. Bryt loss granatäppelkärnorna och lägg dem i glaset. Häll över den varma drycken.
  4. Tips! Uteslut calvadosen så har du en god alkoholfri dryck.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.