Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grön gulasch

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Den veganska varianten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär löken i småbitar och fräs den snabbt i lite olja i botten av en gryta.
  2. Ta av grytan från plattan och strö över paprikapulvret, cayennepepparn och mjöl.
  3. Rör om och tillsätt tomaterna med spad, tomatpuré, 2½ dl vatten och1 tsk salt.
  4. Ställ tillbaka grytan på plattan och låt koka under lock i 5 till 10 minuter.
  5. Under tiden skär du upp squashen i drygt centimiterstora bitar, bryter blomkålen i buketter och skär paprikan i bitar.
  6. Lägg sedan i grönsakerna i grytan och låt koka tills de är kokta al dente.
  7. Smaka av med kryddor och pressa i en vitlöksklyfta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.