Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Grönsallad á la Provence

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Toppengod och nyttig och utan olja. Gott till allt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva gurkan i stavar. Dela tomaterna i halvor. Skiva moroten mycket tunt med osthyvel eller med matberedare. Dela ananasskivorna i små bitar. Blanda allt med den Provencalska salladen och häll på ananasspad. Rör om noga, så allt blandar sig.
  2. Låt stå och safta till sig 1 timme innan serveringen. Ät och njut!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.