Den här rätten är det väldigt lätt att äta för mycket av...
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader,
- Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. Lägg fileerna i en ungsfast form med bladspenaten under.
- Skala och klyfta schalottenlöken och bryn dom i resten av smöret i ca 3 minuter. Tillsätt hackad ingefära, vitlök och chili. Fördela blandningen över fileerna.
- Lös upp buljongen i vatten. Tillsätt grädde, sweetchili, chilisås, limesaft samt salt och peppar. Häll såsen i formen och gratinera i ca 15 minuter. Strö ev över osten och gratinera i ytterligare 5 minuter eller tills rätten fått fin färg.
Publicerat den
18 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Den som inte provar denna, går miste om något...
Namnam. Men nästa gång ska jag prova med vanlig gul lök - jag blir helt galen på alla dessa små schalottenlökar som ska skalas och hackas! Det kan gott hända att det blir en chili till... starkt är gott. Min dotter fick en mildare variant och satt och fäktade av förtjusning i sin barnstor - det är högsta betyg från henne! Gästen fick med sig receptet hem.
Kanon gott! Funkar fin fint att ta lite extra av allt - för mer sås! Gott var det till så väl ris som penne.
Hej och tack! Det här receptet var riktigt smarrigt. Det kommer att ätas många gånger.
Jätte gott :) 5 Stjärnor helt klart! Bifogar 2 bilder med :)
Ack så gott detta var bjöd detta till ett kalas alla åt med ett gott leende. MUMS MUMS
Oj Oj vad gott!!! helt klart en femma ifrån oss!