Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Het räkpasta med kokosmjölk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En väldigt nyttig och snabblagad rätt med asiatisk smak, där den traditionella pastan byts ut mot bönpasta. Givetvis går det bra att använda vanlig pasta också. GI-vänligt, glutenfritt och laktosfritt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka bönpastan enligt anvisning på förpackningen.
  2. Vänd runt räkorna med finrivet skal (endast det gröna) och saft av lime. Fräs salladslök och vitlök i kokosfett eller olja någon minut. Häll i kokosmjölk och tillsätt sambal oelek.
  3. Låt småputtra 3 minuter och vänd sedan ner räkorna. Strö eventuellt över lite ljus redning om du vill ha en krämigare konsistens. Smaka av med salt och vänd runt med spenat och nykokt pasta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.