Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ingefärskakor

 
  • Serverar: 65 portioner
Skriv ut

Snabba och enkla. Annorlunda beredning genom att smöret ska smältas.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och vispa grädden. Blanda alla ingredienser och rulla bollar stora som en en-krona.
  2. Lämna stort mellanrum på plåten för de flyter ut. Grädda i 175 grader i mitten av ugnen i 12-15 minuter.
  3. Ska spricka utefter kanterna och kännas lite mjuka i mitten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.