Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Jätte god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen och bryn den lätt i margarin. Rör ner sirapen. Låt kallna.
  2. Blanda köttfärsen med salt och kryddor. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda färs och kålen.
  3. Lägg blandningen i ugnssäker form/ar. Lös upp buljongen i varmt vatten. Häll över buljongen.
  4. Stek kålpuddingen i ugnen 40-50 minuter. Servera med kokt potatis och lingonsylt

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.