Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Knapriga rotfrukter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Härligt, knapriga tillbehör till kött/kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och dela rotfrukterna i ganska tunna stavar. Skala och hacka vitlöken. Blanda ihop marinaden i en bunke och blanda runt rotfrukterna i marinaden.
  2. Lägg ut rotfrukterna på bakplåtspappersklädd plåt. Stek i ugn 225 grader 20-25 minuter tills rotfrukterna är klara och har fin färg.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.