Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kokospannkaka glutenfri, mjölkfri, äggfri

 
Skriv ut

Äntligen ett gott pannkaksrecept utan gluten, mjölk och ägg! Som nybliven allergiker och pannkakstokig har testerna varit många...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda hälften av mjölken med resten av ingredienserna och vispa till en jämn smet. Låt vila i 15 min så att havregrynen hinner svälla lite. Stek i ett plättlagg (då håller de ihop bättre).
  2. Servera naturella eller med tropisk frukt och honung.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.