Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kotletter med tomatsky, oliver och kapris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kotletter är mört och saftigt kött , Har du en annan uppfattning har du antagligen tillagat dem för länge och inte ätit dem precis nystekta. därför ska de tillagas sist. Steks de i stekpanna kan du hälla såsen över kotletterna.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sås: Koka upp juice och fond tillsätt oregano och smaka av med salt och peppar.
  2. Skär tomaterna i klyftor, ta bort kärnorna och skär dem i små tärningar. Blanda det med oliver och kapris. Koka pasta och haricots verts.
  3. Gör små snitt i fettkanten på kotletten och pensla dem med soja och olja. Krydda och grilla eller stek dem 3 min per sida.
  4. Lägg tomatblandningen ovanpå kotletterna och servera med pasta, tomatsky och kokta bönor. Garnera med färsk oregano

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.