Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Smakrik dijonsenap tillsammans med crème fraiche gör köttgrytan god och krämig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva köttet tunt. Bryn det i smör, salta, peppra. Lägg över i en traktörpanna. Skölj ur pannan med vatten häll det över köttet. Koka upp och tillsätt créme fraiche,soja och senap. Låt sjuda några minuter. Skär tomaterna smått och lägg ner i såsen, koka upp grytan.
  2. Servera ris och sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.