Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kryddig potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett lättlagat och kryddigt tillbehör till fisk eller kött.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 225°.
  2. Skala och skär potatisarna i klyftor eller bitar. Blanda dem med olja i en långpanna. Strö på salt och stek dem i ugn ca 15 minuter.
  3. Under tiden, ansa och skär paprikorna i bitar, finhacka pepparfrukten, koriander och thaibasilika. Blanda dem med potatisarna på plåten och stek ytterligare ca 10 minuter. Blanda med citronsaft och hackad mynta strax före servering.
  4. Servera med t ex stekt eller grillad fisk eller kött.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.