Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kyckling i grönt med pressad potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod lördagsmat, den fettsnåla kycklingen i mitten av de andra ingredienserna som innehåller fett fast rätt sorts fett. Kokt, pressad potatis till är nyttigt och gott. Bara att dubbla eller tredubbla om det kommer gäster.

Ingredienser

Instruktioner

Skär ett snitt i kycklingfiléerna samt klappa in olivolja, salt och vitpeppar. Tryck in soltorkade tomater i filén. Lägg i en smord form med hälften av oliverna runt om. Koka upp 2 dl kycklingbuljong och häll över. Stek i ugnen i 225 grader i ca 30 min. Tag ut formen och lägg ruccolabladen runt kycklingfiléerna. Klicka peston runt samt häll reste av oliverna på peston. Servera med pressad potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.