Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingfilé på spett med bönsalsa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jag försöker lära mig äta bönor, som ska vara så nyttigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i bitar och lägg i en plastpåse. Blanda samman olja, muscovadoråsocker, soja, sambal oelek och vitlök och häll över köttet. Låt marinera i kylskåp i 1-2 timmar innan det träs upp på spett och grillas.
  2. Skölj bönorna noga och blanda dem med gurka, tomat, rödlök, persilja, sirap och ättika. Låt stå kallt i 2-3 timmar för att mogna i smak.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gnagett 21 februari 2008

    Detta recept måste jag norpa. Bönsalsa som är så gott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.