Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Kycklingröra på hemgjort glutenfritt tunnbröd

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Krämig kycklingröra på glutenfritt bröd som enkelt bakas i stekpannan. Ljuvligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa och skär kycklingen i mindre bitar. Lägg i en skål tillsammans med hackad purjolök. Skär paprikan i mindre bitar och lägg i skålen tillsammans med gräddfil, majonnäs och curry. Blanda om, smaka av med salt och peppa. Ställ kallt till servering.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till brödet till en deg. Kavla ut degen tunt till ett stort eller fyra små tunnbröd. Hetta upp en stekpanna och lägg brödet i stekpannan och grädda några minuter på varje sida.
  3. Toppa med kycklingröran, salladsblad, rucolasallad, rödlöksringar och ärtskott. Servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.