Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Laktosfri kycklingpanna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Denna goda rätt med en smak av Asien, fick kanonrespons när jag bjöd på den.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala lök och ingefära. Hacka löken, riv ingefäran och strimla pepparn eller paprikan. Fräs allt försiktigt i olja några minuter.
  2. Skär kycklingfiléerna i strimlor och bryn några minuter tillsammans med fräset. Krydda med salt och peppar. Skölj limen, riv skalet och pressa saften ur halva limen. Tillsätt crème fraiche och limesaft. Låt koka i ca 5 minuter.
  3. Garnera med limeskal, skivad spansk peppar eller paprika och kokosflingor. Servera med risnudlar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • compe 15 oktober 2008

    ja kan bara säga oj vad gott

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.