Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lamm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En lammrätt som smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i små och tunna bitar. Blanda marinaden i en skål och lägg i köttet. Rör om och låt marineras i minst en timme gärna längre. Rör om nån gång under tiden. Koka upp vatten, buljongtärning, senap och timjan. Lägg i köttet med marinaden också. Låt koka på svag värme under lock ca 10 minuter. Skala under tiden löken och skär i bitar inte alltför smått. Lägg i löken och låt puttra ytterligare 15-20 min. Tills kött och lök är färdigt. Rör ned vetemjölet utrört i grädden och låt koka ytterligare 3-5 min. Smaksätt om så behövs med peppar, salt och mer soja och senap. Servera gärna med pasta eller om så önskas med ris och en salld med tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.