Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Lax- dill- och potatislåda med romsås

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En väldigt god bjudmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ungsform ca. 20 * 30 cm
  2. Smörj formen med smör. Lägg ett lager potatis i botten av formen. Varva dill, lax och potatis, toppa med ett lager potatis.
  3. Vispa ihop ägg och grädde. Häll över och grädda i ugn 175 gr i ca 45 min.
  4. Sås: Blanda crème fraiche, stenbitsrom och dill. Låt stå i kylskåp en stund. Servera med romsås och citron.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.