Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod, lättlagad lax!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg laxfiléerna i en ugnssäker form. Salta och peppra dem.
  2. Bred tapenad över laxfiléerna och smula fetaosten över.
  3. Häll grädden runt laxen och ställ in formen i ugnen. Grädda 15-20 minuter.
  4. Servera med ris eller kokt potatis och grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ceciliaw 6 oktober 2009

    Enkelt och jättegott! Tapenad finns ju i många olika varianter också om man vill ha omväxling!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.