Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Marängtoppad bärcoupe

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Finns det något bättre än gladd med färska bär? Toppa med maräng på toppen och du har en underbar och fräsch efterrätt!

Ingredienser

Instruktioner

Dela bären och blanda med sockret. Låt stå och dra i 20 minuter. Vispa äggvitan med sockret och ättikspriten till ett hårt skum. Lägg bären i botten på fyra coupeglas och fyll på med glassskulor. Spritsa eller klicka marängen ovanpå glassen. Marängsmeten är god att äta som den är, men för ett lyxigare resultat, bränn försiktigt av toppen med varmluft från gasolbrännare. Servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.