Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Mexicanskt Ris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Toppengott till kyckling

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Krossa vitlöksklyftan. Kärna ur paprikan och skär den i små tärningar. fräs löken, vitlöken och paprikan i oljan tills den mjuknar utan att få färg.
  2. Rör ner riset och låt det fräsa med och bli glansigt. Häll på buljongen och sjud på svag värme i 20 minuter. Tillsätt mera buljong om det kokar torrt.
  3. Rör ner tomatkrosset, smaka av med salt och peppar och sjud ett par minuter. Servera med riset garnerat med en uppslitsad och urkärnad chili.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.