Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Potatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mycket god potatissallad från Chile

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och kok potatisen i bitar. Låt kallna. Lägg äggulorna i en skål. Rör med jämn hastighet med en gaffel i äggulorna, samtidigt som oljan försiktigt häls i tunt! Fortsätt tills lagom tjockt.
  2. När majonnäsen fått rätt konsistens, droppa i citron och salta efter smak! Smaka av efter hand! Blanda majonnäsen med potatisen! Gott till grillat kött mm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.