- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Mild och fin festrätt som går snabbt och lätt att laga. Kokta grönsaker, sallad eller tomat och en bit bröd passar bra till
Instruktioner
- Blanda ris och kokande fiskbuljong i en smord eldfast from.
Täck med aluminiumfolie och koka mitt i ugnen ca 15 minuter.
Blanda crème fraiche, vin , senap, kryddor, ärter och dill - spara lite att lägga överst i formen- i en skål.
Lägg laxskivorna på risbädden och häll över såsen.
Strö över den sparade dillen och lite senapsfrön.
Tillaga i nedre delen av ugnen ca 15 minuter. Dekorera ev med kryddgrönt och citronskiva.
- Ugnen skall ha en temperatur av 225 grader
Publicerat den
5 mars 2010
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Rätten blev väldigt torr, dessutom ganska smaklös, borde ha varit lite salt i såsen kanske. Ett plus dock för enkelheten, snabba och lättlagade allt-i-ett-rätter gillar jag.