Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ris & laxkotletter under senapstäcke

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Mild och fin festrätt som går snabbt och lätt att laga. Kokta grönsaker, sallad eller tomat och en bit bröd passar bra till

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ris och kokande fiskbuljong i en smord eldfast from. Täck med aluminiumfolie och koka mitt i ugnen ca 15 minuter. Blanda crème fraiche, vin , senap, kryddor, ärter och dill - spara lite att lägga överst i formen- i en skål. Lägg laxskivorna på risbädden och häll över såsen. Strö över den sparade dillen och lite senapsfrön. Tillaga i nedre delen av ugnen ca 15 minuter. Dekorera ev med kryddgrönt och citronskiva.
  2. Ugnen skall ha en temperatur av 225 grader

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Neta52 14 juni 2011

    Rätten blev väldigt torr, dessutom ganska smaklös, borde ha varit lite salt i såsen kanske. Ett plus dock för enkelheten, snabba och lättlagade allt-i-ett-rätter gillar jag.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.