Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sallad med varm kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Idealisk mat för varma, lata sommardagar. En enkel och fräsch sallad som du gör i en handvändning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tvätta salladen noga och låt den rinna av väl. Skär salladen i mindre bitar. Klipp krassen fint.
  2. Skölj och torka av kycklingen. Salta och peppra filéerna på båda sidor. Hetta upp oljan i ett teflonstekjärn och stek kycklingfiléerna 3-5 minuter på båda sidor tills de är genomstekta. Köttsaften ska vara genomskinlig. Lägg över kycklingfiléerna på ett hushållspapper.
  3. Blanda ingredienserna till dressingen i en skål. Smaka av med salt och peppar.
  4. Fördela salladen på tallrikar. Skär kycklingfiléerna i bitar och lägg dem ovanpå. Häll över såsen och servera genast med bröd till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.