Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Skära kakan

 
  • Serverar: 8-10 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En rosa sockerkaka med chokladglasyr. Barnens favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa samman ägg och socker. Häll i det smälta smöret och mjölken. Droppa i önskad mängd karamellfärg. Blanda till sist i mjölet och bakpulvret. Häll i smörad och bröad form.
  2. Grädda ca 30 minuter, känn med en sticka.
  3. Glasyr: Häll ca 2 dl florsocker och tre msk kakao i en bunke. Blanda försiktigt med lite vatten.
  4. När kakan svalnat breder du över glasyren.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.