Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Smal gräddpudding

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En GI-pudding som serveras med jordgubbssås och papayasalsa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg gelatinbladen i blöt ca 10 minuter. Värm grädden i en kastrull och tillsätt fruktsocker. Krama ur gelatinbladen och lägg i kastrullen. Rör om så att de löser upp sig. Häll gräddblandningen i 4 portionsglas och låt stå i kylskåpet i minst 3 timmar.
  2. Halvtina jordgubbarna i mikro och mixa med mixerstav, smaka av med fruktsocker.
  3. Skär papayan i små bitar, lägg i en skål och pressa över lime. Rör om.
  4. Häll jordgubbssås ovanpå gräddpuddingen och toppa med papayasalsan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.