Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Somrig sallad med frysta hallon

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Lägger ofta salladskålen i kallt vatten för att den skall fräscha upp sig. Av bladlök kan man ta av vad man har i trädgården: gräslök, bladen av luftlök etc .... Hallonen smakar som nyss plockade om man äter salladen precis när bären tinat.

Ingredienser

Instruktioner

Strimla salladskålen och lägg den i kallt vatten Skär melonen i ca 2x2 cm bitar Strimla det gröna på salladslöken Häll av vattnet från salladskålen och låt det rinna av. Blanda alla ingredienserna en stund före serveringen. Ringla lite dressing ovanpå som dekoration och ställ fram flaskan så att alla kan ringla lite över sin egen portion.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.