Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Thailändsk kyckling med röd curry och bambuskott

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Hett & Gott!

Ingredienser

Instruktioner

Fräs först currypastan den är stark, med skedvis av kokosmjölken tills det doftar och blir blir en tjock sås. Vänd ner kycklingköttet och tillsätt fisksås. Späd med buljong och resterande kokosmjölk. Koka upp och låt puttra tills kycklingen är genomkokt. Tillsätt bambuskott och ingefära, smaka av med lime, salt och socker. Lägg i limeblad och hälften av basilikabladen. Låt koka upp igen och ta grytan från plattan. Strö resten av basilikabladen. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.