Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Tomat- och paprikagryta med oliver och basilika

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En matig, mustig höstgryta med sting. Ät den som den är eller lägg till lite köttbullar, korv eller vad du har hemma.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och vitlök. Dela, kärna ur och hacka chilin. Skala och skär potatisen i mindre bitar.
  2. Fräs dem, lökhacket och chilin i en gryta med olivoljan. Häll i buljong, tomater med spadet och lagerbladen. Koka tills potatisen är mjuk.
  3. Dela, kärna ur och skär paprikan i grova bitar, skär tomaterna i grova tärningar och hacka basilikan. Lägg det i grytan tillsammans med oliverna. Koka upp och smaka av med salt och peppar.
  4. Servera grytan som den är eller med de tillbehör du vill ha.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.