Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Västerbottenshots med ansjovis- och pepparrotsknäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Soppan är godast varm. Servera i små portionsglas eller koppar. En shot ska inte vara större än att den kan sväljas i två eller tre klunkar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp grädde och mjölk. Mixa ner osten i den varma gräddmjölken.
  2. Knäcke: Bred bröden med färskost. Ansa och skiva rädisorna. Toppa bröden med rädisor, ansjovis och ärtskott.
  3. Mixa soppan precis före servering. Fördela den i små glas. Garnera med olja och chiliflakes. Servera med en bit knäcke.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.