Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk currygryta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Ta vad du har hemmarecept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka grönsaker, rotfrukter och löken. Värm oljan och bryn löken i en gryta. Lägg i buljongen och grönsakerna och rotfrukterna men vänta med purjolöken.
  2. Fräs någon minut. Häll sedan på vatten och mjölk efter hur mycket sås du vill ha. Koka tills rotfrukterna mjuknat, lägg i purjolöken och krydda sedan med curry.
  3. Lägg i redning och koka upp tills såsen tjocknat. Koka riset efter instruktioner på förpackningen.
  4. Servera med skivad banan och russin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.