Jättegod gryta som enligt receptet ska serveras med ris, men eftersom det är potatis i så kan man skippa riset och äta den som den är.
Instruktioner
- Skölj linserna och låt dem rinna av i ett durkslag. Dela sockerärterna. Hacka löken, skär potatis och morötter i tärningar och strimla pepparfrukten.
- Fräs löken i en gryta några minuter. Tillsätt morötterna och fräs ca 5 minuter. Blanda i potatis, pepparfrukt och hälften av currypastan och fräs någon minut.
- Häll över buljongen och koka grytan under lock på svag värme ca 15 minuter. Blanda i kokosmjölk och linser och sjud ca 10 minuter. Smaka av med resten av currypastan. Låt sockerärterna koka med de sista 2-3 minuterna.
- Fördela grytan i skålar och pudra över lite currypulver. Servera med ris.
Publicerat den
17 oktober 2010
Liknande recept
Skriv kommentar