Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk lasagne med spenat och fetaost

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegott alternativ till lasagne utan kött!

Ingredienser

Instruktioner

Skär upp alla grönsaker. Fräs löken tills den blir blank. Lägg i resten av grönsakerna och stek några minuter. Häll i de hermetiska tomaterna och grädden. Koka på svag värme i 10-15 min. Blanda i basilikan. Stek spenaten så den faller samman. Krydda med salt och peppar. Varva grönsakerna, spenaten, fetaost och lasagneplattor. Avsluta med grönsaksblandningen. Strö över riven ost. Grädda i 200 grader i ugn, ca 30 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.