Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vegetarisk wokgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Wokrätt med svamp och rotsaker. Både nyttigt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och skala rotfrukter och lök. Finstrimla rotfrukterna och purjon och hacka löken.
  2. Hetta upp wokpannan ordentligt. Häll i oljan. Lägg i rotfrukterna, löken och svampen. Låt det fräsa i 4-5 minuter. Rör under tiden.
  3. Strö över örtsalt och hackad persilja och låt anrättningen puttra sakta i ytterligare 1-2 minuter. Grönsakerna ska fortfarande vara mycket krispiga.
  4. Servera med ugnsstekt klyftpotatis eller kokt potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.