Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vin chaud

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Vin Chaud, det vill säga varmt rödvin med socker, är en god vuxendryck som är en klassiker på franska caféer.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Snitta vaniljstången på längden med en vass kniv och skrapa ur innehållet i en kastrull. Lägg också i kanelstängerna.
  2. Häll på apelsinsaft, socker och kryddor.
  3. Låt koka tills ingen vätska återstår.
  4. Häll i vinet och värm upp.
  5. Sila sedan och servera gärna med en citronskiva i glaset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.