Det här hade serverade jag på nyårsafton senast, det blev gott med Hasselbackspotatis och grönpepparsås (se recept) till, samt en grillad tomat.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hej! Jag tog mig friheten att ladda upp en bild på den jättegoda fläskfilén. Den ska tillagas många fler gånger. Tack för receptet! /Styvan
Det var en fin bild, tack! Jag ska försöka lägga upp bilder på mina recept, "problemet" är att jag hinner oftast äta upp dem innan....
Detta var jättegott! Dock räckte 20 minuter i ugn inte på långa vägar, jag hade det inne nästan det dubbla innan köttet var klart. Kommer att laga detta igen. 5 stjärnor!
Åhh så gott, saftigt krämigt o gott, 5p, tackar tackar.
Helt klart toppbetyg. Underbart gott!!! Använde dock ytterfilé eftersom jag tycker det är både godare och saftigare. Hade potatisklyftor och en god svampsås till. La också in några hela champinjoner runt om filén i ugnen. Vände inte på filén, det gick bra ändå:)
Hej! Ska prova detta ikväll :) Är ny här, så fort jag får tid ska jag sätta mig å skriva in en massa recept som jag vill dela med mig av
åh vad gott det här va! :)
Tack för receptet. Den här rätten lagade familjens 12 årige son nästan på egen hand med mycket gott resultat.Ett bra betyg på detta recept ifrån oss lättlagat och gott. Mvh Jocke
Det här var jättgott! Fast det tog lite längre tid än 20 minuter. (30-35 minuter) Idag måste jag göra ren ugnen, för det sprätte rätt mycket. Men det var det värt =0)
Ja ugnstiden verkar en del haft problem med....beror ju på vad ni har för ugnar. När jag gjorde den här till 50 pers på nyårsafton så använde jag en stor varmluftsugn där jag kunde ha 6 plåtar på en gång. ok, det kan säker ta 30-35 minuter, tror iof att hon som tog den dubbla tiden fick en väldigt torr filé och bränt bacon....Kom ihåg, fläskfilé behöver inte vara helt genomstekt!
Sååå jäkla gott!!! Någonting hela familjen längtar efter att jag ska göra igen och igen och igen... 5+
Kul att det smakade!
Vad använde du för sorts pesto? Röd eller grön?
Jätte gott. Det tyckte mina gäster oxå. Kommer att göra detta fler ggr. =)
Aha, jag använde grön pesto, men ja antar att röd går lika bra
Succé! Inspirerad av detta recept gjorde jag en variant av denna rätt till mina gäster igår, men med en italiensk "touch" i stället. Jag fyllde filén med en creme på soltorkade tomater (Zetas) blandad med en stark tomat/chlipesto (Pesto Arrabbiata från Ica) lade på skivad Mozzarella och strösslade över strimlade basilikablad. Sedan lindade jag in den med parmaskinka. Till det serverade jag en Balsamicosås, potatisklyftor och Haricots verts. Det blev mycket uppskattat!
Heja Finspång! Utgick från detta recept men hade inte pesto, och sen bidde det creme bonjour blue cheese ist f västerbotten/riven ost. Sen körde jag på lägre värme - 175 gr. Bakaded potatis i halvor på samma bleck, penslade dom med lite olja o sen på med färsk timjan och flingsalt. Mycket gott. Tyvärr lät jag filén gå lite för länge i ugnen. Nästa gång vet jag bättre!
Glömde visst ge betyg! En klar fempoängare, kommer göra igen!
Lagade till nyårsfesten, lindade växelvis i bacon, Serranoskinka och Parmaskinka (det fanns en förpackning av varje i kylskåpet från "gamla goda tider"). Serverade med "godaste potatisen" (se recept) och grönpepparsås. Det blev JÄTTEGOTT och ganska enkelt att laga.
Helt klart en hitt till nyårs festen. tillsammans med den italienska grönsaksgranängen blev middagen oslagbar :D
Kan vara det bästa som hänt sen formfranskan. Kalasbra! =)
Kan inte annat än att hålla med! Full pott från oss vuxna!
Var hittar jag receptet på grönpepparsåsen?
Otroligt gott! En 5:a från oss!