Pajer glutenfritt recept

Din sökning gav 2545 träffar

Citronsufflépaj
Citronsufflépaj

En snygg sufflé imponerar alltid på gästerna. Med frisk citron blir den en perfekt final på middagen eller fikabordet. Servera den direkt. Pronto!


Sommarpaj ala Therese med rabarbe..

Det här blev en riktigt god sommarpaj som jag hittade på en regnig och kall dag. Det är pajbotten med en vaniljkrämsfyllning och smak av rabarber och jordgubbar. Toppade med en maräng som jag smaksat..

Västerbottenspaj med ansjovis och spenat
Västerbottenspaj med ansjovis och..

Enkel att förbereda och alltid lika populär! Kvarg gör att bottnen inte smular sig. Denna paj kan du skära i bitar och äta som plockmat utan bestick.Sernik med apelsin
Sernik med apelsin

Sernik togs med till USA av polska emigranter i slutet av 1800-talet. Där förvandlades den så småningom till cheesecake.

Lyxiga rabarberpajer
Lyxiga rabarberpajer

Frasig botten, mandelkräm, rabarber och en härlig crumble toppar dessa smarriga pajer. Lyxigare kan det inte bli!Flygande Jacob-paj

"Klassisk" Flygande Jacob I pajformat. Valde att ha jordnötterna vid sidan om istället för i pajen, då nätterna blev lite "konstiga" i konsistens och smak när de låg i pajen. Till en långpan..


Läcker rabarberpaj
Läcker rabarberpaj

Ljuvlig rabarberpaj med frasig dinkel- och havregrynsbotten och med en god fyllning av rabarber, mandelmassa och en touch av citron. Sommaren är här!
Banoffie pie
Banoffie pie

Syndigt god, med söt kola, fruktiga bananer, krispigt pajskal, vispad grädde, choklad och hackade nötter. Det tar lite tid att koka kolan, men å andra sidan går den inte att misslyckas med så det är ..
Sparrisrisotto

Säsongen för sparris är kort i Sverige (maj-juni) så nu gäller det att passa på! Igår vispade vi ihop en sparrisrisotto till middag, gott och mycket enklare än man kan tro (speciellt när det är sambon..