Tänk om det vore så att man kunde äta en god potatisgratäng som dessut...
De fyra viktigaste inslagen i det kinesiska köket är färg, arom, ämnen...
I Indien blandar man aldrig rätterna, dessutom äter man med fingrarna....
Adventsstjärnan, som vi hänger upp i ett fönster skall lysa mellan för...
Under mellandagarna har de flesta helt enkelt "fått nog" av julmaten....
Julskinkan är en av de viktigaste attributen på julbordet för de al...
När det är som allra mörkast och ruggigast ute kommerjulen med alla...
Nu är det hög tid att förbereda snapsen. Att göra sin egen är inte svå...
Tyvärr tycker många att köpta lussekatter och saffransbröd faktiskt är...
Nu är det dags för glögg igen. Matklubben har samanställt några goda t...
Nytt erbjudande till Matklubbens läsare. 6 nummer av Mat & Vänner + 4...
Pannkakorna är fyllda med spenat, täckta med tomatsås och gratinera...
Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...
Cheesecake är en engelsk kaka som består av en kräm på en kexbotten...
Den här pajen har en härlig fyllning av champinjoner och bacon. Ett...
Calzone är en inbakad pizza, eller en tjock deg som omsluter en fyl...
Grönsakssåsen är inspirerad av det sydländska köket och består av z...
Det tar inte lång tid att göra den här chokladmoussen, men gör den...
Kycklingfilén lagas i en wok och har en läcker smak av ingefära, ch...
En höstklassiker döljer sig under detta spröda lock av bröd och ost...
En fin hösträtt med svenska smaker. Kalvköttbullarna är fyllda med...
En fin bönsalladen som serveras varm med fetaost som smälter lite g...
Egentligen en enkel rätt, men den smakar härligt. Denna korvrätt in...
Pannbiff med lök är en klassisk svensk middagsrätterna. Här med smö...
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.