Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheescake

 
  • Serverar: 10-12 portioner
Skriv ut

Finns många olika men denna är kanon god, ha den i frysen o ta fram bara en stund innan den ska serveras. Själv tycker jag att den är god att äta direkt när man tar ut den, lite som glass, passar bra under sommaren

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa äggitorna till hårt skum. Vispa grädden i en annan skål. Ta nu ytterligare fram tredje skålen och där blandar man äggulor,socker,vaniljsocker, riven citronskal och saften från citronen och rör även ner creme fresh. Nu rör man försiktigt ner äggvitorna och grädden i skål 3.
  2. Använd en rund form med löstagbar botten. Smula sönder 4 kex och lägg i bottenpå formen. Häll i all smet på kexen o ta sen de övriga 4 kex o smula sönder över.
  3. Täck med plastfolie och in i frysen minst 4 timmar innan servering.
  4. Om man vill kan man dekorera med kiwi!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.