Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili con carne

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En mustig chili con carne som inte tar lång tid att göra. Vill ni ha den vegetarisk så kan ni byta ut köttfärsen mot quornfärs.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn färsen i smör i ca 3 minuter på hög värme. Tillsätt finhackad gul lök och vitlök. Sänk värmen rejält.
  2. Tillsätt tomatpurén och paprikapulver och bryn i några minuter. Tillsätt ketchup, soja och fond. Rör ner krossade tomater och bönor. Låt koka i ca 10 minuter under lock.
  3. Smaka av och servera med gräddfil och bröd eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.