Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En god gryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En god och lättlagad gryta som nästan "sköter sig själv" vid tillagningen.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp buljong, salt , soja, svartpeppar och ingefära. Tillsätt köttet och koka i 15 minuter. Tillsätt selleri, morötter och purjolök. Låt koka ytterligare 15 minuter. Strö över mjölet och blanda i créme fraich. Låt puttra ihop så att allt blir varmt. Servera med ris och en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.