Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med paprika och oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

God grekisk fiskrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm olivoljan i en stekpanna och stek löken, vitöken och paprikan tills de blir mjuka. Tillsätt vinet och tomaterna. Koka under omrörning cirka 1-2 minuter.
  2. Lägg alltsammans i en ugnsfast form. Lägg fisken ovanpå. Strö över oregano, persilja, salt, peppar och oliver. Ringla över olivolja och citronsaft. Grädda i ugnen cirka 30-40 minuter i 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.