Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fläskwok med bambuskott och ris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Det här är kinesisk snabbmat som är enkel att göra. Kött och grönsaker får smak av sweet chili och soja och serveras med ris. Resultatet blir en söt köttwok som passar hela familjen.

Ingredienser

Instruktioner

Koka ris eller annat gryn enligt anvisningen på förpackningen. Kärna ur och strimla paprikan och skala och skiva löken. Låt bambuskotten rinna av. Stek köttet i oljan på hög värme tills det får fin färg. Salta och peppra. Vänd ner paprika och lök. Fräs någon minut och tillsätt bambuskott, sweet chili (smaka av till önskad styrka) och soja. Smaka av med salt och peppar. Servera woken med riset och gärna sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.