Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Frusen ansjovistårta

(1 kommentar)  
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Gott och lätt till - påsk - midsommar - jul -

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka ansjovisfiléerna.
  2. Vispa grädden. Blanda den med ansjovis, gräslök och dill.
  3. Bred ut blandningen i en rund form. Ställ in i frysen. Låt stå ca 5 tim.
  4. Skala och hacka äggen. Finhacka rödlöken. Blanda ägg, rödlök och gräslök.
  5. Stjälp upp ansjovistårtan på ett fat. Garnera den först med ansjovisfiléerna, så att de markerar portionsbitar. Fyll i med de övriga ingredienserna. Se bilden.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • helenaso 17 juni 2008

    Hur ska denna serveras? Direkt från frysen eller ska den tina något?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.